Vi levererar optimerade lösningar som skapar unika mervärden.

”Createc Power ska vara en självklar samarbetspartner för dig vid behov av strömförsörjning. Vi ska leverera optimala lösningar genom vår expertis, erfarenhet och etablerade relationer och skapa unika mervärden både för våra kunder och tillverkare.”

Med vår spetskompetens inom strömförsörjning erbjuder vi optimerade produkter och högkvalitativa tjänster till olika typer av branscher runtom i världen. Relation och lyhördhet står i fokus – vårt mål är att alltid leverera den bästa produkten och logistiklösningen utifrån specifika behov och förutsättningar.

Createc arbetar med ett hållbarhetsperspektiv och erbjuder dig som kund ett brett sortiment av energi- och kostnadseffektiva produkter och lösningar. Genom vår expertis, engagemang och ett effektivt, nära samarbete med lokal förankring hos tillverkarna kan vi ge dig många fördelar.

  • Enkla och smidiga kontaktvägar utan språkproblem eller eventuella tidsskillnader.
  • Snabba svar, då vi genom lång erfarenhet och expertis kan svara på de flesta frågorna utan att behöva vända oss till tillverkaren.
  • Vi kan snabbt vara på plats hos tillverkaren och skräddarsy optimerade lösningar.
  • Du som kund kan vara trygg med att vi kvalitetssäkrar produkten så den uppfyller överenskommen specifikation och gällande regelverk och standarder.
  • Vi erbjuder en mängd olika logistiklösningar för att tillmötesgå dina önskemål

När du beställer från Createc kan du känna dig trygg att vi kan vägleda och hjälpa dig som kund till den optimala lösningen. Vi säkerställer att du alltid får din produkt levererad i tid, med kvalitet och till bästa pris.

Hållbarhet i fokus

”Vi tror på hållbarhet, kvalitet, ärlighet som fundament för att kunna skapa och leverera framtidens lösningar inom strömförsörjning. Alla våra projekt ska generera maximal nytta och minimalt klimatavtryck.  

Vi utvecklar vårt företag på ett etiskt och hållbart sätt med lokal förankring.

Vi strävar efter att bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle.

Vi jobbar kontinuerligt med förbättringar och utveckling för att hitta klimatsmarta lösningar som hjälper oss hushålla med naturens resurser. Det handlar om att vägleda marknaden till att välja produkter med lång livslängd och hög verkningsgrad, miljövänligare transporter, minskad konsumtion och effektförbrukning, samt enklare återvinning. 

Vi väljer också att samarbeta med tillverkare som ständigt strävar efter förbättringar och som aktivt arbetar för en hållbar miljöpåverkan i alla led.

Många bäckar små blir totalt en stor förändring för ett hållbart samhälle.