Om Createc Power

Med den sammanlagda erfarenheten på över 40 år inom strömförsörjning och i komponent-, elektromekanik- och motorbranschen, hade vi en vision om att leverera kvalitetslösningar inom strömförsörjning på ett ännu bättre sätt. Här föddes idén om ett nytt bolag, med nya strategier: Createc Power. 

Createc består av ett starkt team som brinner för strömförsörjning. Vi vill leverera lite mer, och verkligen göra skillnad både för våra kunder och tillverkare. Med lång erfarenhet av strömförsörjning, komponent-, elektromekanik- och motorbranschen har vi sedan början på 2000-talet arbetat med att hitta, utveckla, producera och leverera de rätta lösningarna. Vi har inte bara följt utvecklingen, vi har varit med och förändrat den.

Vi är övertygade om att medarbetarna är vår viktigaste resurs när det gäller att skapa unika mervärden i varje uppdrag. Våra tillverkare utvecklar framtidens produkter men det är kunden och våra medarbetares lyhördhet och engagemang som driver utvecklingen framåt.

Vår företagskultur kännetecknas av engagemang, delaktighet och glädje. Hos oss är det av högsta vikt att varje medarbetare trivs, utvecklas och känner sig både hörd och värdefull. Vi tror stenhårt på att jobba i team, där vi tillsammans kan erbjuda våra kunder olika typer av spetskompetens och mervärden.

Teamet bygger företaget!